[vc_row css=”.vc_custom_1531734529312{margin-top: 100px !important;}”][vc_column][trx_sc_layouts layout=”547″][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1531733587246{margin-top: 100px !important;}”][vc_column][vc_column_text]

Als eigenaresse van Swanink, praktijk voor massage en voetverzorging zal ik mij aan u voorstellen. Mijn naam is Bianca Swanink-Bielderman, geboren in Laren en tegenwoordig woonachtig in Warnsveld.

Vanaf mijn veertiende tot mijn vierentwintigste levensjaar heb ik intensief gesport. In deze periode trainde ik drie tot vier maal per week, tevens heb ik regelmatig aan wedstrijden deelgenomen. In die hoedanigheid kwam ik in aanraking met sportmassage. Hierdoor is mijn interesse voor massage ontstaan en heeft mij doen besluiten de opleiding sportmassage te volgen.
In 2007 ben ik voor de opleiding geslaagd en ben daarna enige jaren werkzaam geweest als masseur in een wellness resort. Daar heb ik veel ervaring opgedaan. Tegelijkertijd ben ik gaan werken als stoelmasseur bij diverse bedrijven.

Na mijn opleiding tot sportmasseur heb ik me gespecialiseerd in sportzorgmassage, voetreflex, atlasmassage, stoelmassage en Oncologische massage voor sportmasseurs.

Voeten hebben altijd al mijn interesse gehad. Deze interesse werd nog groter tijdens mijn voetreflex opleiding. Dit heeft mij doen besluiten om naast het masseren, ook pedicurebehandelingen aan te bieden.

Regelmatig volg ik opleidingen, cursussen en bijscholingen om de kwaliteit van de behandelingen hoog te houden.

De behandelingen die ik in mijn praktijk aanbiedt, zijn de behandelingen waar ik de meeste voldoening uit haal. Doordat ik vele opleidingen en cursussen heb gevolgd, kan ik veel verschillende technieken toepassen. Hierdoor is elke behandeling uniek en volledig afgestemd op jouw behoefte.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row content_placement=”bottom” css=”.vc_custom_1531734467028{margin-top: 100px !important;margin-bottom: 0px !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1531734416508{margin-bottom: 0px !important;}”][trx_sc_layouts layout=”475″ css=”.vc_custom_1531734389353{margin-bottom: 0px !important;}”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]