Over ons

Welkom bij Praktijk Swanink

Als allround sportmasseur begon mijn passie voor het menselijk lichaam en het verbeteren van welzijn. Door de jaren heen heb ik mijn focus steeds meer gericht op een specifiek gebied: de voeten.

Mijn specialisatie in voetverzorging is gegroeid door mijn inzicht in het belang van gezonde voeten voor je algehele welzijn. Ik geloof sterk in de kracht van een goed onderhouden voet voor een gezonde levensstijl. Problemen met de voeten kunnen leiden tot pijn, ongemak en zelfs tot andere lichamelijke klachten, zoals rug- en gewrichtspijn. Daarom is het onderhouden van gezonde voeten cruciaal. 

Als professional in mijn vakgebied blijf ik mijzelf voortdurend ontwikkelen. Jaarlijks volg ik diverse trainingen en bijscholing om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en inzichten. Mijn doel is om mijn cliënten de best mogelijke zorg te bieden.

Wil je deze voordelen zelf ook ervaren? Neem dan gerust contact op. 

Onze praktijk

Mijn praktijk is gevestigd in Vijferstaete, het gezondheidscentrum in Zutphen. Hier worden verschillende vormen van zorg onder één dak geleverd. Klik hieronder voor de routebeschrijving. 

Praktijk Swanink