Aanbod Pedicure Swanink

Bij Praktijk Swanink bieden we diverse voetbehandelingen voor ultieme verzorging. Ontdek onze expertise voor jouw ontspanning en welzijn. Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact op.

Voetmassage

Je voeten dragen je lichaam. De hele dag zijn ze bezig voor jou. Daarom mag je ze af en toe best verwennen. Tijdens een voetmassage masseer ik je voeten, haal ik de olie eraf met een warm handdoekje en crème ik ze in, zodat ze goed verzorgd en ontspannen weer verder kunnen.

Ontspanning begint bij je voeten. Een voetmassage is niet alleen een luxueuze verwennerij, maar biedt ook verschillende gezondheidsvoordelen. Door de reflexpunten in je voeten te stimuleren, kan een voetmassage spanning verminderen, de bloedsomloop verbeteren en zelfs helpen bij het verlichten van pijn en stress door het hele lichaam.

Behandeling: €35

Afspraak maken: klik hier.

Voetreflex/Voetreflexmassage

Door je hele lichaam heb je energiebanen lopen. Die hebben contactpunten op je voeten. Bij een voetreflexbehandeling behandel ik de reflexpunten op de voeten. Dit om reacties van het lichaam op te wekken.

Doordat er op de reflexpunten wordt gedrukt worden blokkades opgeheven. Voetreflex brengt het lichaam meer in balans, waardoor het zelf herstellend vermogen en de weerstand worden
verhoogd.

Behandeling: €46

Afspraak maken: klik hier.

Praktijk Swanink
Pedicure Swanink

Pedicure

Keuze: Regulier of Medische behandeling

Er zijn veel voetproblemen waarmee je niet meteen naar de huisarts hoeft en waarmee je prima terecht kunt bij de pedicure.

Voor een bezoek aan de pedicure heb je geen verwijzing van de huisarts nodig. Je kunt bij mij terecht voor het knippen van de nagels. Ook als je likdoorns, ingroeiende teennagels, blaren, overmatig eelt, huidschimmels, nagelschimmels of kloven hebt, ben je bij mij van harte welkom

Pedicure: €35

Medische pedicure: €37,50

Afspraak maken: klik hier.

Voetconsulent

Veel mensen hebben last van hun voeten. Dit komt omdat wij nog onze voeten nog maar heel weinig gebruiken. Door het dragen van schoenen hoeven de voetspieren bijna niets meer te doen. Deze spieren in de voeten worden daarom lui. Door ze weer in beweging te brengen, activeer je deze voetspieren. En dat maakt je voeten sterk, waardoor je minder last hebt.

Heb je een voetklacht? Doorgezakte voeten of bijvoorbeeld een hallux valgus? Dan kan ik je helpen. Tijdens een behandeling onderzoek ik je voeten. En we bekijken samen de mogelijkheden om je voeten te oefenen. Ik laat je zien welke oefeningen het zijn en hoe je ze moet doen. Je krijg van mij de oefeningen mee of ik mail deze naar je toe.

€46

Afspraak maken: klik hier.

Pedicure Swanink

Boek een afspraak

Maak snel een afspraak bij ons! We zijn open van maandag t/m woensdag. Je bent van harte welkom.